Montenegro Beach Resort

Destinácia: Čierna Hora, Budva, Bečiči
Kód zájazdu: 1319259
Cena od: 2 297 €
Príplatky od: 0 €
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

13.07.2024 22 dní First Minute 2 297 € +0 € odlet: Bratislava letecká

Montenegro Beach Resort

bankomat TV chladnička,minibar aqua aerobic, gym kozmetický salón jacuzzi, vírivka konferenčná miestnosť masáž volejbal turecké kúpele, hammam sauna wellness, spa aerobik bazén vyhrievaný bazén vnútorný parkovisko detské menu detské stoličky v reštaurácii detská postieľka detské ihrisko stráženie detí detské animácie miniklub detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 2 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m

Poloha:
Montenegro Beach Resort sa nachádza v stredisku Bečici - malebnej zátoke s čistou vodou, obklopenej ihličnatým lesom a nádhernými horami. Prímorská promenáda ho spája so starým mestom Budva. Dostanete sa tam príjemnou prechádzkou po promenáde, ktorú lemuje množstvo obchodov, kaviarní, barov a reštaurácií, ponúkajúcich výbornú tunajšiu kuchyňu. Reštaurácie a nočné kluby sú vzdialené len 2 km. Súkromná pláž je vybavená ležadlami a slnečníkmi.

Vybavenie:
172 izieb, 4 poschodia (2 výťahy), vstupná hala s recepciou, klimatizované spoločenské priestory, hlavná reštaurácia, a la carte reštaurácia Galija Beer Garden (gril a BBQ) a Mika Caffe (torty, zákusky a desiaty), 3 bary (aperitív bar , samoobslužný vnútorný bar, bar pri bazéne), kongresové priestory, vonkajší bazén (uteráky na zapožičanie zdarma), lehátka a slnečníky pri bazéne zdarma, bankomat, parkovanie


Deti:
Detský klub a animácie, detské ihrisko, detský bazén (vnútorný aj vonkajší), detská postieľka zdarma (na vyžiadanie), detské menu a stoličky v reštaurácii, stráženie deti (za poplatok).


Wellness:
Zadarmo : 2 sauny, vyhrievaný vnútorný bazén, vírivka, turecký kúpeľ, odpočiváreň.
Za poplatok : masáže a kozmetické procedúry.

Izby:
Dvojlôžková izba: cca 22 m2, kúpeľňa so sprchou/WC (sušič vlasov), Wi-Fi, klimatizácia, TV/sat., telefón (za poplatok), minibar(za poplatok), trezor,francúzsky balkón.
Dvojlôžková izba Superior, Sea Side - morská strana :   rozkladacia pohovka

Stravovanie:
Pobyt je s raňajkami formou bufetu.
za príplatok:
Polpenzia: raňajky a večera formou bufetu 
Plná penzia: raňajky, obedy  a večere formou bufetu
Plná penzia Plus: raňajky formou bufetu, obedy a večere, nealkoholické a alkoholické nápoje k dispozícii v bufetovej reštaurácii s jedlom.
All inclusive

Pláž:
Piesočná privátna pláž (len pre hostí hotela) priamo pri hoteli, lehátka a slnečníky zdarma, uteráky na zapožičanie zadarmo (pri bazéne).

Športová ponuka:
Zadarmo: posilňovňa, v rámci hotelových animácií ranné cvičenie, aerobik, aqua aerobik, plážový volejbal, a ďalšie.
Za poplatok: vodné športy na pláži.

Zábava:
Večerné aj denné animácie pre deti a dospelých (1x týždenne živá hudba alebo profesionálne predstavenia).
V blízkosti hotela AQUAPARK - cca 250 m vo vedľajšom hoteli Mediteran (za poplatok).

Karty:
VISA, EC/MC, AMEX, Diners Club.

Zvláštnosti:
V cene nie je zahrnutá pobytová taxa, ktorá je stanovená zákonom a platí sa na recepcii (cca 1,5 EUR/deň/dospelá osoba, cca 1,00 EUR/deň/deti 12 -17 rokov, deti do 11,99 cca 0,50 EUR/deň).


Upozornenie:
V cene nie je zahrnutá pobytová taxa, ktorá je stanovená zákonom a platí sa na recepcii (cca 1,5 EUR/deň/dospelá osoba, cca 1,00 EUR/deň/deti 12 -17 rokov, deti do 11,99 cca 0,50 EUR/deň).

Web:
http://www.montenegrostars.com/index.php/en/

Internet:
Zadarmo: WiFi v celom areáli hotela.

Poznámka:
Oficiálna trieda: ****
Rozsah a kvalita vyššie uvedených služieb a aktivít môže byť ovplyvnená zavedením prípadných hygienických či protiepidemických opatrení v danej destinácii.

Generované systémom ProfiTour