Yavor Palace

Hotel Yavor Palace - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie Hotel Yavor Palace - bazén - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie Hotel Yavor Palace - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie - bazen Hotel Yavor Palace - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie - vstup Hotel Yavor Palace - reštaurácia-letecký a autobusový zájazd -Bulharsko, Slnečné pobrežie - jedalen Hotel Yavor Palace - lobby - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie Hotel Yavor Palace - izba - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie -  izba Hotel Yavor Palace - kúpelka - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie Hotel Yavor Palace - pláž - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie Hotel Yavor Palace - pláž - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie Hotel Yavor Palace - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie Hotel Yavor Palace - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie - izba Hotel Yavor Palace - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie Hotel Yavor Palace - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie recepcia Hotel Yavor Palace - letecký a autobusový zájazd  - Bulharsko, Slnečné pobrežie - jedalen
Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1269102
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Yavor Palace

TV bezbariérový prístup nákupná pasáž chladnička,minibar lekáreň lekárska služba jacuzzi, vírivka biliard masáž sauna parkovisko detská postieľka detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 100 m
Vzdialenosť od letiska: 35 km
Vzdialenosť od pláže: 180 m
Rýchly popis:

Hotel s výbornou polohou v  Bulharsku  na Slnečnom pobreží  v blízkosti pláže a nákupných možností, vhodný ako dovolenka pre mladých ako aj pre rodiny s deťmi.



Poloha:
hotel sa nachádza v centrálnej časti strediska Slnečné pobrežie, v blízkosti nákupných možností, od pláže je vzdialený približne 180 m.

Hotel:
vstupná hala s recepciou a lobby barom. Recepcia ponúka aj zmenárenské služby a možnosť prenajatia trezora (za poplatok). Budova hotela je vybavená výťahom, klimatizovanou reštauráciou, koktejl barom, vonkajším bazénom s oddelenou časťou pre deti (ležadlá a slnečníky pri bazéne zdarma) a obchodíkom so suvenírmi. V hoteli je možnosť využitia ďalších služieb za poplatok, ako sú Wi-Fi, sauna, masáže, perličkový kúpeľ, fitnescentrum. 

Izby:
klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou dvoch prísteliek, aj s orientaciou na bazén,  všetky majú vlastné sociálne zariadenie (kúpeľňa s WC, sušič na vlasy), mini bar, SAT TV, telefón a balkón. Izby s výhľadom na bazén sú za príplatok. Trojlôžkový apartmán s možnosťou 3 prísteliek, vlastné sociálne zariadenie (kúpeľňa s WC, sušič na vlasy), mini bar, SAT TV, telefón a balkón.

Stravovanie:
all inclusive formou bohatých bufetových stolov - raňajky 07.30 - 10.00 hod., obedy 12.30 - 14.30 hod. a večere 18.30 - 21.00 hod., počas dňa ľahké občerstvenie v čase 16.00 – 17.30 hod., snack, sladké koláče, káva, čaj a neobmedzená konzumácia nealkoholických a alkoholických nápojov miestnej produkcie v čase 11.00 - 22.00 hod.

Pláž:
dlhá a široká piesočnatá pláž s možnosťou zapožičania slnečníkov a ležadiel (za poplatok). Dovolenka na pláži Slnečného pobrežia je aktívnaktívna dovolenka s možnosťou využitia rôznych vodných športov.

Doprava:
letecká, autobusová, individuálna

V cene je zahrnuté:

Pri leteckej doprave: 7, 10, resp. 11x ubytovanie s all inclusive, letecká doprava Bratislava - Burgas - Bratislava, Košice - Burgas - Košice, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci). Pri autobusovej a individuálnej doprave: 9x ubytovanie s all inclusive, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).


V cene nie je zahrnuté:
Pri leteckej doprave: Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 195 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný príplatok a environmentálny pre osoby od 2 rokov 25 EUR, pobytová taxa pre osoby od 2 rokov 15 EUR/osoba/pobyt. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie   KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5,00 EUR/osoba/deň. Pri autobusovej a individuálnej doprave: LUX BUS 180 EUR, miestenka 10 EUR, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba a za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov 50 EUR/osoba, jednosmerná doprava 140 EUR. Povinné príplatky: pobytová taxa pre osoby od 2 rokov 15 EUR/osoba/pobyt. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie  KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5,00 EUR/osoba/deň. Asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. Nástupné miesta: NR, TT-10 EUR, KE, PO - bez príplatku, NZ - 6 EUR, KN bez príplatku, BA, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM, LM, RK, PP, VT, HE, MI - 20 EUR, BB, ZV, PU, PB, ZA, MT- 25 EUR.

Typ stravy:
all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:

Bulharsko
Bulharsko leží na Balkánskom polostrove a celé východné pobrežie krajiny obmýva Čierne more. Táto neveľká krajina láka turistov svojou bohatou históriou, piesočnatými plážami a čistým morom s pozvoľne klesajúcim dnom, krásnou prírodou i neodolateľnými špecialitami tradičnej bulharskej kuchyne a lahodným vínom. Návštevníkov nadchnú starobylé pamiatky v Nesebare či Varne, pulzujúca atmosféra v blízkom Burgase, krásna príroda i povestná ochota a pohostinnosť miestnych obyvateľov. Ak Vás láka predstava dovolenkovej pohody, zábava v blízkych vodných parkoch, spoznávanie histórie, večerné prechádzky po promenádach s možnosťami výhodných nákupov, potom bude Bulharsko tou správnou voľbou. Dovolenka v Bulharsku je tou správnou voľbou.
Slnečné pobrežie
Moderné letovisko sa nachádza vedľa starej časti mesta Nesebar, približne 35 kilometrov severne od Burgasu. Slnečné pobrežie je najväčším bulharským strediskom, ktoré svojim návštevníkom ponúka možnosť vybrať si z pestrej palety vodných športov, navštíviť vodný park s atrakciami, zahrať si plážový volejbal alebo si požičať bicykel a vybrať sa na výlet do blízkeho okolia. Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom je dlhá takmer 8 kilometrov a je držiteľom medzinárodného ocenenia „Modrá zástava“ za čistotu mora, pláže a prírodného prostredia. V stredisku je rušná pobrežná promenáda s množstvom reštaurácií ponúkajúcich bulharskú či medzinárodnú kuchyňu, bary, kaviarne a diskotéky, v ktorých sa môžete počas dovolenky zabaviť do neskorých večerných hodín. Transfer z letiska na Slnečné pobrežie trvá cca 50 minút.


Fakultatívne výlety:

Bulharský večer - večerný výlet, do miestnej dedinky kde máte možnosť zažiť bulharské tance, zábavu, tance na žeravých uhlíkoch. Počas bulharského večera je zabezpečená večera a biele a červené víno. Istanbul - Prehliadka Istanbulu a jeho najvýznamnejších pamiatok. Výlet na jeden alebo dva dni. Nesebar - celodenný výlet autobusom a prehliadka starobylého mesta, kde sú zachované kultúrne pamiatky z Antického obdobia a Stredoveku. Nesebar je dnes zapísaný do svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Informácie o ďalších výletoch v CK.


Generované systémom ProfiTour